Tur til Mariholtet sportsstue

Mariholtet sportsstue

IKKG inviterer medlemmer med på tur til Mariholtet den onsdag 16. juni fra kl 15.30. Grunnet smittevernstiltakene kan det være maks 30 deltakere med på turen. For å bli med send en sms til Sadia på mob. 969 57 294 eller ring/send sms til Ghazala på 410 41 579. Skriv Mariholtet og ditt navn, og du vil få beskjed om du er med eller ikke.

Mariholtet er en turisthytte som ligger i Østmarka. Det er en hyggelig gåtur på ca. fem kilometer hver vei.  Vi skal spise god mat, som IKKG står for og ha det gøy sammen. Vi lærer nye ting underveis, blir bedre kjent med norske naturen og vil se på kulturminner på veien opp. Ta t-bane 2 til Ellingsrud t-banestasjon og vi møtes der kl  15.30. Det blir mulighet for å bade i det nydelige vannet Frielvåga like ved Mariholtet. Vi håper på fint vær den dagen.

IKKG serveres mat til deltakere og vi kose litt med noe morsom, gå tur som kan gi ny energi til alle.

Det blir en koselig tur med mulighet for å være sosial med andre kvinner. 

Benytt muligheten og bli med😊

Turen er en del av IKKGs Koronaprosjekt, som er støttet økonomisk av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDI). Les mer om prosjektet her. For å bli med på prosjektet fyll også gjerne ut dette påmeldingsskjemaet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *