Tur til Ekebergparken og museum 03.11.21.

Av Shahida Bibi

Bratt i Ekebergskogen Foto: Shahida Bibi

Det var 12 medlemmer som hadde meldt seg på turen. Men fire personer som meldte fravær. Møtetidspunktet var kl.13.00 på jernbanetorget ved tigeren. Alle de som skulle være med møte opp så tok vi trikken til Ljabru og gikk av på Ekeberg parken. 

Når vi var der så gikk vi inn til museum, der fikk vi veldig god veiledning i forhold til hva var spennende å se. Hvilken runde vi skulle gå, hva er mest interessant. Vi fikk kart over området som var til veldig hjelp.

En god omvisning av Ekeberg museum, hun fortalte historien om Ekebergparken. Det var veldig lærerikt og spennende informasjonen. Vi har tolket for de som ikke forstå mye norsk. 

På museet

Vi så også en video som var laget i forhold til maleriet skrik fra Edvard Munch, og diverse forskjellige geografiske, og arkeologiske funn som var i museum.

Etter museum besøk gikk vi en runde i uteområdet i parken for å se de forskjellige statuer. Det ble en fin tur i skogen. Vi tok en pause på en fint utested ved solnedgang. Vi spiste god mat, drakk te og hadde en koselig prat.

Etter å ha gått tur i skogen så var det på tide å gå hjem. Vi tok farvel og reiste våre vei hjem. En vel gjennomført tur med mange gode opplevelser og erfaringer. 

IKKG-medlem Shabana Kukab Dar hadde laget og serverte deilige pakora med chat til turdeltakerne.
Tåke i høstskogen
Bønn i skogen.

1 thought on “Tur til Ekebergparken og museum 03.11.21.

  1. Shabana Kukab Dar Reply

    Jeg gikk på tur sammen med andre damene. Veldig gøy! Vi så mye her. Vi så tåke et sted i parken .Vi satt i parken og spiste nam kebab rull og pakora med chatni. Vi så på museum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *