Velkommen til ny runde med IKKG frivilligarena og redesign fra høsten 2022!

Fra IKKG Redesign. Foto: Sigurd Lydersen

Som dere kanskje vet har IKKG gående et tilbud som kalles Frivilligarena, hvor gamle og nye medlemmer får opplæring og trening i grunnleggende norsk, data og regning samtidig som vi er med på å drive og utvikle foreningen IKKG. Tilbudet er økonomisk støttet av Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (HK-dir), og IKKG har fått støtte til å fortsette tilbudet fra høsten av, sammen med tilbudet Redesign med norsk og data. Mens jeg er ansvarlig for frivilligarenaen, står Hilde Aschehoug Loftu ansvarlig for opplæringen i norsk på redesign. Vi fortsetter trolig til høsten med å ha 6 undervisningstimer med redesign i MIRs lokaler i Torggata 31 fra kl. 11 til 16.30 på mandager, og frivilligarena kl. 11 til 16.30 på torsdager, men tider og steder kan tilpasses deltakernes behov.

Påmeldingen er nå åpen for begge tilbudene, og vi håper flest mulig vil melde sin interesse. For å delta på ny IKKG frivilligarena vennligst registrer deg i dette skjemaet https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYJ_aDE2fNayaivXBNjAMCVEtlPLYYpJ6dJlx3GsINuRy_ow/viewform?usp=sf_link og for å bli med på redesign dette skjemaet: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYJ_aDE2fNayaivXBNjAMCVEtlPLYYpJ6dJlx3GsINuRy_ow/viewform?usp=sf_link

Det er begrensede plasser og de som har størst behov for tilbudet har førsteprioritet dersom det er flere som melder seg enn det er plass til. I utgangspunktet får imidlertid alle plass, og det skal være lærerikt å delta om du ikke kan noe, eller en god del norsk, fordi hovedtema er driften og utviklingen av foreningen IKKG.

For spørsmål og nærmere informasjon eller hjelp med påmelding ta kontakt med IKKGs leder og medansvarlig for begge tilbudene Ghazala på 410 41 579, fagansvarlig for redesign Shazia på 908 71 926 eller til meg på mob. 992 58 417.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *