Sommerfest på Hovedøya

Det var 38 voksne og 9 barn som deltok i  sommeravslutningsturen til Hovedøya i Oslofjorden.

Vi møtte opp foran Nobel fredssenter mellom kl.16:30 til kl.17:00. Det var hyggelig å møte mange nye og gamle medlemmer. Det ble en introduksjonsmøte og bli kjent-tid den første delen mens vi ventet på at alle kom.

Vi tok båten når alle hadde kommet frem til oppmøtestedet.  Det ble en kort båttur i det nydelige været. Når vi var framme på Hovedøya så tok vi en pause, og plasserte oss i klosterruinene på øya.

Etter det var det en kort introduksjon ved den ansvarlige for meditasjon selvhjelpsgruppe, Mubbashar Hassan Bokhari. Han fortalte om hva meditasjon er og hvordan det fører til selvutvikling og forbedring av livene til de som praktiserer det, og hvilken effekt har det på vår fysisk og psykisk helse.

Alle fikk en smaksprøve på meditasjonen som startet med å puste dypt, hvor de skannet hele kroppen og var takknemlige. Det ble en veldig fin avslapping ut i naturen med fuglelyder som var med på å skape en kjempefin meditasjon stemning. 

Etter de hadde fått gjennomført meditasjon så ble det tid for mat. Det ble servert biryani, samosa, salat, med yoghurt saus. Etter det så ble det dessert med søt ris, halwa, og te/kaffe. Alle nøt mat og en god prat. Det ble en fin sosial kvalitetstid. 

Etter mat og dessert kos så ble det tid for natursti. Det ble grupper på to og to, som gikk til 7 forskjellige poster og løste oppgaver som handlet om IKKG. Det ble utdelt premier til vinnere, og trøstepremier til alle deltakere. 

Det kom også forslag fra medlemmer om hvilken aktiviteter er det de ønsker at IKKG skal arrangere. Alle tok båten hjemover kl, 21:20, og tok farvel etter en fin opplevelsesrik turdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *