Ønsker du å lære eller å bli flinkere til å sy, og lære mer norsk og å regne samtidig, og er medlem av IKKG? Fra august 2021 starter IKKG opp med et nytt kurs hvor deltakerne skal sy nye klær av brukte klær og stoff, og samtidig bli flinkere i norsk og regning med opplæring fra kvalifisert lærer. Dette er ment å skulle fungere som en sosial mestrings- og utviklingsarena for deltakerne, som samtidig vil produsere klær som vil komme til nytte.

Det som blir produsert vil bli vist fram, og deltakerne kan velge om de vil ha det de lager selv eller om det skal legges ut for salg, eller bli gitt bort som gave. Kurset er finansiert av Kompetanse Norge over programmet komeptansepluss frivillighet, og er derfor helt gratis for deltakerne.

Hvis dette høres interessant ut for deg, kontakt prosjektleder Shazia Andleeb på e-post andleebany@gmail.com eller mob.nr. 908 71 926, og/eller fyll ut dette Google-skjemaet (trykk på teksten). Ved å fylle ut skjemaet blir du samtidig registrert som medlem av IKKG.