Bli kjent med: Sophie!

Sophie Feldman. Foto: Sigurd Lydersen/IKKG

Hei! Jeg heter Sophie og jeg er en 23 år gammel amerikansk student på Harvard University. Jeg driver å skrive en bacheloroppgave om blant annet integreringspolitikk, innvandring, og politisk deltakelse i Norge. Jeg er spesielt interessert i å høre mer om hvordan kvinner i Norge opplever integreringspolitikken. Som du kan kanskje se er prosjektet mitt i en ganske tidlig fase! Det vil si at emnet utvikler seg stadig, og kan til og med endre seg i løpet av sommeren. Jeg skal være frivillig i IKKG i sommer for å lære mer om frivillig bransjen i Norge. Jeg skal være med på aktiviteter, skrive om det jeg lærer, og kanskje intervjue folk som er interessert. Alt som jeg skriver skal være anonymt! 

Oppgaven min skal leveres mars. 2023. Det blir sånn ca. 100 sider om disse teamene, mest sannsynligvis på engelsk. Om du har noen spørsmål da er det bare å være i kontakt med meg på mail: sophiefeldman@college.harvard.edu eller på 47 413 98 663. Gleder meg til å møte dere 🙂 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *